Meer nachtleven in Palma de Mallorca

woensdag, 26 augustus 2020

We gaan verder met onze bespreking van het nachtleven in Palma de Mallorca, want niet alles hoeft hoeren te zijn om plezier te hebben op het eiland. Bovendien heeft het eiland, dat klein is, niet veel luxe escorts, dus veel mannen wenden zich tot goedkope prostituees of flirten op plaatsen zoals degene die we hieronder gaan aanbevelen. Het kan een geweldige gids zijn om plekken te vinden om met meisjes te neuken op Mallorca.

Magaluf

Gelegen naast Calvià, wordt de kern van Magaluf door velen beschouwd als de hoofdstad van het nachtleven van Mallorca. Overdag valt Magaluf op door zijn geweldige strand. 'S Nachts, vanwege het brede scala aan vrijetijdsactiviteiten en vanwege het hebben van enkele van de beste strandclubs ter wereld.

Onder de strandclubs waar u van het nachtleven van Magaluf kunt genieten, kunnen we de Oceans Beach Club, de Pirate's Beach Bar en natuurlijk de Nikki Beach markeren, een luxe strandclub die diners en livemuziek biedt en waar u kunt ze kunnen enkele van de beste cocktails op Mallorca proeven.

In de buurt van Nikki Beach vindt de nachtliefhebber van Magaluf het ME hotel. Enkele van de beste Europese dj's draaien hun muziek op deze plek met wat bekend staat als Pez Playa, een ontspanningsruimte waar je kunt genieten van het geluid van de golven van de zee onder het genot van een cocktail.

BCM Planet Club is een van de onvergeeflijke plaatsen in Magaluf, een uitgaansgebied op Mallorca dat vooral Engelse toeristen trekt.

Flirt met meisjes op Mallorca

Deià

Mallorca heeft een flink aantal vissersdorpjes. Deià is een van de mooiste. Enkele van de beste bars en restaurants op het eiland bevinden zich in de prachtige geografische omgeving.

Een van de meest opvallende restaurants in Deià is Nama. Hierin kun je genieten van een heerlijk menu met Aziatische fusion of een gezond biologisch menu voordat je de straat op gaat om te genieten van de nacht op Mallorca. De Nama heeft twee ruimtes om te dineren. Een daarvan is uw terras. Wie graag buiten dineert, kan daar terecht. Uw tweede ruimte is uw elegante binneneetkamer. Degenen die willen genieten van de voortreffelijke en verfijnde gastronomie van Nama, zouden dat in de zomer moeten doen, want het is pas in die tijd dat het opengaat.

Andere plaatsen waar je kunt genieten van de Deià-avond zijn de Xelini (een familiebar met een uitgebreid tapasmenu), het pittoreske Sa Font Fresca (gelegen tegenover de stichting Robert Graves), Belmond la Residencia (een plek die opvalt vanwege de elegante originaliteit van de decoratie, die zich in een intieme en afgelegen buurt van Deià bevindt en een prachtig terras en een exclusief drankenmenu heeft) of de Chiringuito Son Marroig (een ideale plek om de avond te beginnen met genieten van een spectaculaire en onvergetelijke zonsondergang).

Hoeren Mallorca

Puerto Portals

Een van de meest glamoureuze delen van Mallorca is Puerto Portals . De jachten, de elegante bars en restaurants en de luxe boetieks maken het tot een van de meest exclusieve plekken op het eiland. VIPS die Mallorca bezoeken, komen vaak langs Puerto Portals.

Onder het nachtlevenaanbod in Puerto Portals kunnen we Ritzi (een plek met een prachtig uitzicht, gelegen aan de promenade en waar je op de ene verdieping kunt dineren en op de andere kunt dansen) en BOP Portals, een kosmopolitische plek waar ze opvallen de leuke sfeer, de cocktailkaart en het grote terras, de chill-outruimte en de Aziatisch geïnspireerde tapas.

Andere delen van het eiland Mallorca om 's avonds uit te gaan

Andere steden of locaties waar u kunt genieten van de nacht op Mallorca zijn Palmanova (gelegen in het zuidwesten van het eiland), Illetes, Port Andratx (gebieden ook gelegen in het zuidwesten van het eiland en waar we plaatsen kunnen vinden zoals de stijlvolle Romeo's tapasbar of de klassieke Tim's), Port Alcudia (met de beroemde nachtclub Menta of de Banana Club-kamer) of Port Adriano (een haven ontworpen door Philippe Starck en die opvalt door zijn glamour en de spectaculaire aard van zijn jachten, evenals zijn aanbod van vrije tijd). Een van de meest exclusieve plekken om van het nachtleven in Port Adriano te genieten, noemen we de kust in het oosten, de Sansibaro en het bovenste oosten van Mallorca (een plek waar internationale dj's spelen en waar livemuziekconcerten en themafeesten worden gehouden).

In Portocolom , een vissershaven in het zuidoosten van het eiland, vinden we Farah's, een nachtclub waar wekelijks de meest uiteenlopende soorten muziek worden gespeeld.

Er zijn veel opties binnen handbereik om van het nachtleven op Mallorca te genieten. Als u naar het eiland reist of reist, zult u zich zeker niet vervelen. U vindt er ongetwijfeld de omgeving die u zoekt.

Waar te neuken op Mallorca