Posities voor grote penissen

donderdag, 23 juli 2020

Op dezelfde manier dat er posities zijn die speciaal zijn aangegeven om te neuken als je een kleine penis hebt, zijn er ook posities om te neuken als je een van die pikken hebt die je adem inhouden en er zo goed uitzien in pornovideo's en in de kleedkamer van de sportschool.

Een grote pik brengt altijd vreugde en is voor iedere man een bron van trots. Visueel, tenminste. En het is niet altijd prettig voor een vrouw om zich gespietst te voelen door een ram met vlees en aderen. Een grote pik kan heel plezierig zijn, maar ook pijnlijk. Je moet dus weten hoe je de juiste erotische houding kiest om te neuken als je een grote penis hebt. Dus, net zoals we sommige erotische houdingen voor een kleine penis hebben aanbevolen, gaan we in dit artikel een kleine reeks erotische houdingen voor een grote penis aanbevelen.

Als je een goede lul hebt en als je een vagina wilt penetreren, moet je er eerst voor zorgen dat de vagina perfect gesmeerd is. Een gestimuleerd poesje is een poesje dat beter de ingang accepteert van die ram van vlees en aderen waarvan we spraken dat een poesje dat niet is. Smering is in deze zin essentieel. Het kan worden bereikt met intieme smeermiddelen of het kan worden aangemoedigd (we raden dit aan) met een goede poesjesmaaltijd. De cunnilingus wordt dus een onschatbaar hulpmiddel bij het neuken als je een grote penis hebt.

Beffen

Beffen is niet bepaald een seksuele houding , maar een praktijk. Maar deze praktijk kan worden gedaan door verschillende posities in te nemen. We zullen binnenkort een van onze artikelen wijden aan de posities voor een cunnilingus.

Zodra de vagina wordt gestimuleerd door goed werk van orale seks, is het tijd om een positie voor penetratie te kiezen. We bieden u er vier.

De schommel

Om deze erotische pose voor grote penissen uit te voeren , moet de vrouw bovenop de zittende man worden geplaatst, met de benen gestrekt en iets uit elkaar. Als de man eenmaal zo is gepositioneerd, gaat de vrouw op hem zitten, met zijn gezicht naar hem toe. Voor een comfortabelere houding leunt de vrouw iets naar voren en laat haar handen op de dijen van de jongen rusten.

Wat moet de mens doen om deze houding in de praktijk te brengen? Niets. Genoeg is om je pik mee te nemen. Hij moet gewoon stil blijven zitten en de vrouw laten kiezen hoeveel van binnen hij die pik wil binnenlaten en met de snelheid dat hij gepenetreerd wil worden. Het zijn uw behoeften en uw plezier die de snelheid en penetratiegraad bepalen.

Seksuele pose op de schommel

Schommelstoel

Deze erotische houding voor grote pikken is een variatie op de vorige. In dit geval zit de man ook en kijkt de vrouw ook van hem af. Maar deze keer gaat het meisje niet op de jongen zitten, maar hurken. Op deze manier geplaatst, bepaalt hij de penetratiegraad en kiest hij de diepte van de penetratie (zolang hij stil blijft staan en natuurlijk niet omhoog duwt).

Door deze houding aan te nemen voor grote pikken, kan de man de rug van zijn partner strelen, kussen of bijten. En ook de nek van zijn nek. Men mag niet vergeten dat de nek van de nek een zeer gevoelige erogene zone is voor zowel mannen als vrouwen.

Schommelstoel seksuele pose

De gekoppelde wijnstokken

Een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een positie om te neuken als u een grote penis heeft, is dat het een positie is waarin de vrouw de situatie onder controle heeft. Laat het zijn, zoals we hebben gezegd, die de snelheid en diepte van penetratie bepaalt. De man daarover laten beslissen is zeer riskant. Wanneer passie wordt losgelaten, verlies je het bewustzijn en kun je jezelf verder duwen dan wat redelijk is als je een pik hebt van welke maat. Deze houding van de gekoppelde wijnstokken voldoet aan die eis: het is de vrouw die beslist.

Om de houding van de gekoppelde wijnstokken van de Kamasutra uit te voeren , moet je op je zij liggen en met je benen met elkaar verweven, van aangezicht tot aangezicht. Op deze manier geplaatst, hangt de penetratiediepte af van de vrouw. Terwijl ze haar benen strekt of buigt, zal de penetratie dat ook zijn. Het beste in deze gevallen is dat de vrouw haar benen strekt. Als je ze buigt, is het gemakkelijk voor die grote lul om er te veel in te krijgen en het stof is niet zo prettig. Of als. Het is tenslotte zij die het moet zeggen.

kamasutra

De Dragon-fly

Om deze erotische houding van de Kamasutra uit te voeren, moeten mannen en vrouwen op hun zij liggen zoals in de vorige houding. In dit geval moet de vrouw haar echter terugbrengen naar de man. Om penetratie mogelijk te maken, moet het meisje haar been buigen. Door deze houding aan te nemen, is het voor de man met een grote penis moeilijk om zijn hele apparaat in de vagina van de vrouw te steken. Om de houding meer emotie te geven en de opwinding van zijn meisje te verhogen, kan de man haar oor strelen, haar bijten of, zoals we al eerder hebben gezegd, al die smerige dingen vertellen die bij haar opkomen en die kunnen dienen om haar man geil te maken. meisje.

Dragonfly Kamasutra