Massages met een happy end: wat ze zijn en hoe ze kunnen eindigen

zaterdag, 03 juni 2023

Massages met een happy end . De eigen naam geeft de intieme relatie aan van een dergelijke praktijk met een positief concept als geluk. Wie anders heeft er het minst van gehoord, maar... weten we precies waar ze uit bestaan? Of, anders gezegd, weten we hoeveel soorten gelukkige eindes er kunnen zijn voor een massage met deze kenmerken?

Deze modaliteit van erotische massage bestaat uit het stimuleren en masseren van de geslachtsdelen van de man of vrouw totdat ze een orgasme bereiken.

Op basis van de vorige definitie kunnen we denken dat massages met een happy end een vorm van masturbatie zijn. Niets verder van de werkelijkheid. Tijdens een sessie van dit soort oefeningen wordt niet alleen het genitale gebied gemasseerd, maar ook de rest van het lichaam (hoofd, benen, armen, rug...). Pas in de laatste fase van de massage wordt de stimulatie geconcentreerd op het genitale gebied en wordt uiteindelijk de orgastische uitbarsting gezocht.

Het happy end in massage of happy end moet dus worden begrepen als het orgasme dat een volledige lichaamsmassage beëindigt.

In dit artikel gaan we in op de voordelen van dit type massage en de verschillende eindes die kunnen bestaan voor een praktijk die is ontworpen om zowel fysieke als mentale spanningen los te laten met behulp van de eigen seksuele energie.

Het hoofddoel van de happy end-massage is het integreren van seksueel genot met dat van de rest van het lichaam om een zeer aangename staat van fysieke en spirituele climax te genereren.

Massages met een happy end

Voordelen van een massage met een happy end

Kunnen genieten van die spirituele en fysieke climax waar we het over hebben, is ongetwijfeld een van de grote voordelen van een massage met een happy end . Maar er zijn er nog veel meer. Onder hen kunnen we het volgende benadrukken:

 • Ze verminderen angst. Erotische massages ontspannen, net als andere, onze spieren en deblokkeren ons lichaam. Dat aan het einde ervan de opgehoopte seksuele energie vrijkomt, vergroot dit spierontspannende effect alleen maar.
 • Ze zijn erg prettig omdat ze ons zowel fysiek als mentaal tevreden stellen.
 • Ze bevorderen de bloedsomloop.
 • Ze voorkomen het optreden van seksuele disfuncties. Dankzij een dergelijke praktijk kan het gebrek aan seksuele eetlust en zelfs erectiestoornissen worden behandeld.
 • Ze versterken het immuunsysteem, omdat ze de witte bloedcellen versterken.
 • Ze verminderen het risico op een hartaanval, omdat ze helpen de oestrogeen- en testosteronspiegels onder controle te houden.
 • Ze stimuleren de aanmaak van endorfine en verminderen daardoor pijntjes en kwalen.
 • Ze helpen om beter te slapen, slapeloosheid en slaapproblemen te bestrijden.
 • Ze vergroten het seksuele uithoudingsvermogen.
 • Ze helpen ons om elkaar seksueel te leren kennen.
 • Ze verminderen het risico op prostaatkanker.

Zoals we kunnen zien, zijn massages met een happy end zoiets als magisch medicijn. Daarom is het belangrijk om alle taboes over seks en seksuele energie te doorbreken en te leren genieten van happy end massages en hun mogelijke manieren om te eindigen. We zullen erover praten in de volgende sectie.

erotische massage

Welke soorten eindes zijn er voor massages met een happy end?

Het happy end is, zoals we hebben gezien, de laatste handeling van een erotische massage. Dit kan op verschillende manieren worden ontwikkeld, maar het eindigt in principe op twee manieren: door handmatige stimulatie of door orale stimulatie. Dat wil zeggen: de masseuse zal de gemasseerde persoon naar een orgasme leiden, hetzij door hun geslachtsdelen met hun handen te stimuleren, hetzij door het met hun mond en tong te doen.

Deze twee gelukkige eindes zullen het hoogtepunt zijn van een proces dat veel stimulerender en aangenamer zal worden als:

 • Het wordt uitgevoerd in een ruimte met een temperatuur tussen 22º C en 25º C.
 • Er worden oliën van goede kwaliteit gebruikt.
 • De kamer wordt verlicht met aromatische kaarsen die zorgen voor een bloemige of mariene geur die ontspanning bevordert.
 • De kamer is ingesteld met achtergrondmuziek die rustgevend en ontspannend is.

In zo'n omgeving zal de gemasseerde persoon zich kunnen onderdompelen in een oceaan van sensaties die zal eindigen met de uitbarsting van plezier waarmee een massage met een happy end altijd eindigt.

gelukkig einde