Soorten erotische massages: nuru, tantrische, Thaise...

woensdag, 22 maart 2023

Er zijn twee woorden die direct verband houden met het begrip plezier. Een daarvan is massage. De andere is erotiek. Uit de vereniging van beide is het concept van erotische massage geboren, ongetwijfeld een van de grootste geneugten waar een mens van kan genieten. In dit bericht gaan we het hebben over de verschillende soorten erotische massages die er zijn, omdat we verschillende modaliteiten vinden die met verschillende technieken worden uitgevoerd.

Voordat we het hebben over de verschillende modaliteiten van erotische massage, zullen we het eerst hebben over de voordelen van deze praktijk en de elementen die er niet aan mogen ontbreken en die het tot een prachtige ervaring maken die draait om een hoofdas: multisensorische stimulatie. .

Het is deze multisensorische stimulatie die dit soort oefeningen bijzonder lonend maakt.

Lingam-massage

Voordelen van erotische massages

Er zijn veel redenen om erotische massages in hun verschillende modaliteiten te prijzen. De belangrijkste, als je er als koppel van geniet, is dat het een punt van vernieuwing introduceert in hun seksuele relaties, en dat is altijd verkwikkend.

Veel paren geven innovatie in seksuele relaties op om hun comfortzone niet te verlaten. Zo handelen is zoiets als een tijdbom midden in de relatie plaatsen. We weten misschien niet wanneer, maar hoogstwaarschijnlijk zal het vroeg of laat uitbreken.

Het omzetten van erotische massages in een extra praktijk binnen de seksuele relaties van koppels is een goede manier om ze een ander tintje te geven en te genieten van een reeks voordelen. Welke is het? Al het volgende:

 • Versterkt het immuunsysteem.
 • Helpt calorieën te elimineren.
 • Vermindert het risico op een hartaanval.
 • Helpt endorfine vrij te maken, waardoor pijn en ongemak worden verminderd.
 • Vermindert het risico op prostaatkanker.
 • Verlicht slaapproblemen.
 • Verhoogt het seksuele uithoudingsvermogen.

Aan al deze voordelen moeten we er twee toevoegen die erg belangrijk zijn. Aan de ene kant dient een dergelijke praktijk om spanning en stress te verlichten. Aan de andere kant helpt het om de relatie van een paar en de sentimentele en fysieke banden tussen de leden te versterken. Het oefenen van deze kenmerken is immers een uitstekende manier om wederzijds verlangen te tonen en plezier te geven en te ontvangen.

Thaise massage

Wat is er nodig om een erotische massage te doen?

Zoals we eerder hebben aangegeven, moeten de oefeningen waaraan we dit artikel wijden, worden opgevat als multisensorische stimulatie-oefeningen. Om dit doel van het stimuleren van verschillende zintuigen te bereiken, heb je de hulp nodig van een reeks elementen die de sensaties en emoties die tijdens deze erotische praktijk worden ervaren, versterken. Die elementen zijn:

 • Stimulerende geuren. Stimulerende geur is een goede manier om de gewaarwordingen die tijdens een massage worden ervaren te versterken. Met welke geuren? Het hangt af van de smaak van elk paar of elk. Veel mensen worden geprikkeld door citrusgeuren, maar de geur van sandelhout of honing werkt ook heel goed. Geuren kunnen worden gekozen voor kaarsen en/of wierookstokjes, maar ook lotions, crèmes of oliën.
 • Muziek. Een stimulerende muzikale achtergrond helpt om het geluidsbeeld te bepalen voor een oefening van dit type. Onder de meest geschikte soorten muziek voor deze praktijken kunnen we chill out , erotische lounge , bossa nova, enz.

Tantrische massage

Soorten erotische massages

Nadat we de voordelen en essentiële elementen hebben gezien om een goede XXX massage uit te voeren, gaan we de verschillende soorten bekijken die we kunnen vinden en/of uitvoeren en we gaan een korte beschrijving geven van elk van hen zodat, als je dat wenst , je kunt het in de praktijk brengen.

 • Nuru-massage . In deze modaliteit is het overvloedige gebruik van olie essentieel. Het is niet verrassend dat "nuru" glad betekent. En het is de olie, liefst geparfumeerd, die de lichamen ongehinderd over elkaar laat vloeien en glijden. Veel mensen noemen het ook wel body to body of body to body massage .
 • tantrisch. Tantrische massage is zeker een van de meest bekende, hoewel niet alle mensen precies weten waaruit ze bestaan. Bij deze gelegenheid zijn de geslachtsorganen het deel van het lichaam dat bijzonder wordt gestimuleerd. Deze factor zorgt ervoor dat veel mensen het begrijpen als een simpele masturbatie, maar zo is het niet precies. Masturbatie wordt geassocieerd met een orgasme en ejaculatie en dat is in de tantra niet essentieel. Wanneer ejaculatie wordt nagestreefd als het uiteindelijke doel van de beoefening, is het gebruikelijker om te praten over massages met een happy end .
 • Franse massage. Als we het over deze modaliteit hebben, hebben we het over een oefening waarbij het actieve deel alle delen van het lichaam van de partner likt. Het meest gebruikelijke bij het uitvoeren van deze modaliteit is om het te beëindigen met een altijd stimulerende sessie orale seks , hetzij in de cunnilingus- versie, hetzij in de fellatio- versie. Voor liefhebbers van anale stimulatie kan de hindoe ook leiden tot de beoefening van annilingus .
 • Thais. Bij Thaise massage werken de borsten van de vrouw actief in op het lichaam van de partner. Vanwege de bij uitstek erogene aard van de borsten is deze modaliteit dubbel stimulerend.
 • Engelse massage. Deze praktijk is direct verbonden met de wereld van BDSM en sadomasochisme. Daarin komen daarom elementen tussen die verder gaan dan eenvoudig strelen.

nuru-massage