Op zoek naar Arrangement: het meest bekende platform van Sugardating

dinsdag, 28 juni 2022

Praten over suikerdatingplatforms impliceert noodzakelijkerwijs praten over Seeking Arrangement , een "suikerdating" -website die in 2006 werd opgericht door Brandon Wade .

Rekening houdend met het feit dat de vertaling van zoeken is zoeken, zou de naam van deze site waaraan we dit artikel gaan wijden, vertaald kunnen worden als zoiets als "Op zoek naar een oplossing".

Wat is het doel en de belangrijkste functie van SeekingAgarrangement ? Voldoe aan de behoeften van Sugar Babies (jonge mannen en vrouwen) en Sugar Daddies of Mommies.

Wat is een Sugar Daddy? Een over het algemeen volwassen man met een goede economische positie die, in ruil voor gezelschap op middellange of lange termijn, financiële steun, ondersteuning en een zekere sociale status biedt aan een jonge vrouw die door iemand die volwassen wil worden verzorgd wil worden.

Dit platform wordt dan ook gebruikt voor baby's en papa's en mama's om met elkaar in contact te komen. Hoe? Zoals we in de volgende paragrafen van dit artikel zullen bespreken.

Regeling zoeken

Hoe werkt het zoeken naar een regeling?

Net als veel andere datingwebsites , heeft deze een gratis versie waarmee je je erop kunt abonneren, maar niet te veel "vreugde" van deelname toestaat. Mannelijke leden daarvan kunnen bijvoorbeeld maximaal 10 berichten naar andere mensen sturen.

Hoe kun je meer interactie hebben en meer tools krijgen om contact op te nemen en te zoeken naar een Sugar Baby ? De Premium-versie van www.seeking.com huren . Het Premium abonnement van dit platform heeft een reeks voordelen voor de gebruiker. Zo kan het:

  • Verberg uw status wanneer u online bent, evenals de datum van registratie en het land waarin u woont.
  • Verberg je profiel zodat het niet in de zoekresultaten verschijnt.
  • Noem drie locaties.
  • Sla het plaatsen van foto's over (Standaardleden moeten ondertussen foto's plaatsen).
  • Gebruik geavanceerde zoekfilters. Met deze filters kun je de beste match vinden tussen een Sugar Daddy en een Sugar Baby. Dankzij hen kunnen mensen die op zoek zijn naar een langdurige relatie en die op zoek zijn naar een informele date elkaar ontmoeten.
  • Ontvang een melding wanneer een bericht van jou is gelezen.

Naast het Premium lidmaatschap is er een Diamond die vooral dient ter verbetering van de zoekresultaten. Om toegang te krijgen tot de categorie Diamant moet je twee maanden Premium zijn.

Registratie op Seeking.com is gratis.

Het feit dat er duizenden profielen zijn geactiveerd op SeekingArrangement maakt deze site een van de meest populaire binnen dit segment van datingpagina's . Communicatie tussen de gebruikers vindt alleen plaats via berichten.

Op zoek naar

SeekingArrangement: registratieproces

Net als bij andere datingsites is registratie heel eenvoudig. Met weinig informatie en snel kan de gebruiker zich al registreren op de site.

Het eerste dat de gebruiker van www.seeking.com moet kiezen, is het type account. De opties zijn drie:

  • suiker schatje
  • suikeroom
  • Suiker mama

Dat gezegd hebbende, moet de gebruiker aangeven met welk geslacht hij een suikerrelatie wil onderhouden. Er zijn ook drie opties: mannen, vrouwen of beide.

Op dit punt is het tijd om over geld te praten. Hoeveel verwacht je van je sugar daddy of je sugar baby mommy? Hoeveel wil papa of mama uitgeven? Wie het profiel invult, moet die vraag beantwoorden vanuit zijn positie in de relatie die hij probeert te smeden.

Om het registratieproces in Zoeken te voltooien, moet u een e-mailadres opgeven. Om de kans op verbinding met andere gebruikers te vergroten, wordt aanbevolen om Facebook , Instagram en andere sociale accounts aan het profiel te koppelen.

Ten slotte moet de gebruiker van dit platform een profielafbeelding uploaden.

dating website

Op zoek naar Arrangement-app

Zoals alle contactpagina's is er een mobiele applicatie voor dit platform. Dit geeft een afbeelding weer die erg lijkt op het bureaublad van de website.

Zowel het een als het ander lijkt misschien heel eenvoudig voor jongere gebruikers, maar je moet bedenken dat er nogal wat Sugar Daddy 's zijn die, vanwege hun leeftijd en gebrek aan recycling en comfort, niet erg geïnteresseerd zijn in nieuwe technologieën en dat, daarom waarderen ze een eenvoudig en zeer visueel ontwerp dat voor hen comfortabel is bij gebruik.

Het ontwerp van de app is eenvoudig en gebruikers hebben toegang tot de functies via de navigatiebalk die onder aan het scherm verschijnt.

De applicatie gebruikt de GPS-service om zoekopdrachten en overeenkomsten uit te voeren, maar om privacyredenen toont het alleen het land en de stad, nooit een exactere locatie.

Dat dit het populairste Sugardate- platform in Spanje is, wil niet zeggen dat het ook het enige is. Zelfs niet de modernste. Het voorbeeld van zukery.com demonstreert het.

Wat is Zukery ? Een recent opgerichte website die, actief in Barcelona en Madrid, het aangaan van dit soort relaties in Spanje faciliteert.

Met strikte toegangscontroles zijn de abonnees op deze site de "suikermeisjes" en de "suikervaders" zijn anonieme gebruikers die contact opnemen met de meisjes via de contactgegevens op internet.

Een van de grote voordelen die deze website zijn gebruikers biedt, is dat ze geen profiel hoeven aan te maken om contact op te nemen met een lieve meid. Natuurlijk: daarvoor moeten ze zich houden aan de strikte regels die de site stelt. Naleving van deze regels is essentieel (en een verplichte vereiste) zodat de gevestigde relaties tot het Sugardating-universum behoren en niet tot enig ander type relatie tussen volwassenen.

Maar de website heeft ook een sociaal netwerk van suikermeisjes in de stijl van Onlyfans maar dan open, zonder dat je hoeft te betalen om de inhoud te bekijken.

Alleen webfans