Úrsula Corberó naakt en neuken: hete en sexy foto's en video's

donderdag, 19 mei 2022

Is het mogelijk om naar een tiener te verlangen? Humbert Humbert, de hoofdpersoon van de beroemde roman Lolita , geschreven door de schrijver Vladimir Nabokov, zou zeker ja zeggen. En we zouden het met hem eens zijn door te kijken naar de beelden van de Catalaanse actrice Úrsula Corberó in de serie Physics and Chemistry.

Toen die serie werd opgenomen, was Ursula Corbero al 19 jaar oud. Hij was dus meerderjarig. Maar haar jeugdige lichaamsbouw en haar ondeugende meisjesgezicht lieten haar toe om de rol te spelen van een studente van het beroemde Zurbarán-instituut in de beroemde televisieserie uitgezonden door Antena 3 tussen februari 2008 en juni 2011. We zagen toen al wat de Catalaan zou worden : een van de meest sexy actrices van ons land.

En het is dat het adjectief sexy het adjectief is dat het beste bij Úrsula Corberó past. Op de klassieke manier is het mogelijk dat er meer mooie actrices in ons cinematografische panorama zijn, maar weinigen kunnen met haar concurreren als het gaat om morbiditeit.

Deze actrice, geboren in augustus 1989 (ze is op weg naar een indrukwekkende 33 jaar), is puur morbide. Provocatie en begeerte nestelen zich in zijn blik; in zijn glimlach, kattenkwaad en grofheid. Haar slanke lichaam maar met afrodiserende rondingen is een monument voor verleiding. Als de demon een vrouw was, zou ze ongetwijfeld het gezicht en de vormen van de Ursu hebben.

Dat was precies hoe hij op een avond aan ons verscheen in El Hormiguero , het programma van de Valenciaanse presentator Pablo Motos. Ursula droeg een spijkerbroek en een T-shirt met een groot hart erop. Welke uitdaging stelde de roodharige? Dans op een Beyoncé-thema.

La Corberó was samen met Amaia Salamanca naar het programma gegaan. Beide gingen destijds in première XP3D , een horrorfilm in 3D. Maar wat we die avond op de set van El Hormiguero zagen, had niets te maken met terreur en alles met lust.

De actrice uit Sant Pere de Vilamajor leerde ons in slechts twee minuten wat het betekent om het personeel geil te maken door haar middel te schudden en haar kont te schudden. De actrice, die in die tijd een provocerende danseres was, klopte op haar kont, haar goddelijke kont, die billen die niets missen of niets over hebben en die een van de meest opvallende en aantrekkelijke delen van de anatomie van deze morbide actrice zijn.

Ursula Corbero borsten

Ursula Corbero naakt

Úrsula Corberó naakt en van achteren zien is genoeg om gek te worden van verlangen naar haar, alles te wedden op het gehoorzamen van haar bevelen en ons neer te leggen bij het knielen aan haar voeten, onderdanig als gehoorzame puppy's.

En er gaat niets boven de kont van Ursulita om te bevestigen hoe opwindend en provocerend de achterhoede van een vrouw kan zijn. De kont van Úrsula Corberó is een ezel die zo gemaakt lijkt te zijn dat ze sodomiseerd is. Het lijkt erop dat het schreeuwt om iemand om het binnen te dringen. Of iemand die zijn gezicht tussen haar billen begraaft en geniet van alles wat een vrouw moet proeven in dat deel van haar anatomie.

Ursula Corberó naakt en van achteren is een uitnodiging voor anale seks, een zwarte kus, doggy style, spanking... Van voren en in onze ogen kijkend, is ze gewoon het levende beeld van lust, van seks zonder maat of complex, van een carpe diem gebouwd op basis van kussen, likken, strelingen, hickeys... Overvloeiende passie in zijn puurste vorm. Kamasutra beoordeeld over en weer.

Als we moeders waren, zouden we jou niet als vriendin voor onze kinderen willen. En niet omdat we je hebben gezien, met machinegeweer in de hand en in rode overall, munt- en postzegelfabrieken en banken van Spanje aangevallen in La casa de papel . We zouden jou niet als partner van ons nageslacht willen hebben, niet omdat je een dief bent, maar omdat je seksueel onweerlegbaar bent.

Als iemand in een rode jumpsuit die niet te strak zit ons ook zo geil maakt... hoe kan hij ons niet in een bikini zetten, met een galajurk, met een zorgeloze casual look of topless, verrast op het strand met die mooie perziken heb je tieten?

De borsten van Úrsula Corberó verstoren de visuele balans van haar slanke lichaam niet. Nadenken over hoe haar tepels moeten borstelen als ze wordt begraasd of wanneer haar baasje geil wordt, is onvermijdelijk. Ze heeft geen overvloed aan borsten nodig om dodelijk te zijn. Voor de actrice is die indringende, ironische, hooghartige en gescheurde blik genoeg, die dromerige rondingen in een poppenlichaam, die onverslaanbare kont en die verleidelijke lippen zowel in ernst als in de glimlach om morbiditeit uit te stralen door alle poriën van haar huid. .

Ursula Corbero naakt

Úrsula Corberó neuken

Het morbide beeld van deze mooie dertigjarige die af en toe prachtige foto's op sociale netwerken plaatst (zoek naar Úrsula Corberó op Instagram en ontdek wat goede erotiek en sensualiteit in overvloed zijn) doet ons denken aan een seksuele panter.

Úrsula Corberó neuken zou niets moeten zijn. We zouden het kunnen vragen aan een van de mannen die zijn leven hebben doorgemaakt. Onder hen vinden we de acteur Israel Rodríguez, de tennisser Feliciano López , de acteur en model Andrés Velencoso en momenteel ook de acteur Chino Darín, die de actrice ontmoette tijdens het filmen van de serie The Embassy . We zouden het hem kunnen vragen, ja, maar we stellen het ons liever voor.

Verbeelding is essentieel bij seks en omdat we ons door niemand laten verslaan. Onze verbeelding kent geen grenzen. Daarom vat hij het neuken van deze dertiger op als het ongebreidelde neuken van een nymfomane die voelde dat er geen morgen is. We stellen ons voor dat Úrsula Corberó naakt en neukend haar alles geeft zonder taboes of preutsheid in bed, in de tuin, in de badkamer van een winkelcentrum, op een donkere trap, op het aanrecht...

Bij een vrouw met het beeld van deze beroemde actrice lijkt er geen plaats voor vooroordelen. Daarom geloven we met alle vastberadenheid van ons erotische geloof dat seks voor deze aantrekkelijke en sexy vrouw is als ademen. Dat je het dagelijks nodig hebt om je goed te voelen. En met dat beeld sloten we ons op in de badkamer om hem te eren.

Úrsula Corberó neuken