Tantrische massage: wat het is en waarvoor het dient en de stappen ervoor

aandag, 14 maart 2022

Tantrische massage . Er zijn veel massagecentra en salons die het momenteel onder hun diensten aanbieden. Weet jij waar het uit bestaat? Je brengt het zeker in verband met een seksuele praktijk en diep van binnen is dat ook zo. Maar het is veel meer dan dat. Niet tevergeefs, Tantra is een hele levensfilosofie die speciale aandacht schenkt aan het mentale en spirituele. Het doel ervan moet daarom verder gaan dan het puur lichamelijke.

In dit bericht gaan we uitleggen wat een tantrische massage is, we gaan de voordelen specificeren, we gaan je vertellen hoe het verschilt van een erotische massage en we gaan stap voor stap in detail uitleggen hoe het wordt toegepast.

Tantrische massage: wat is het en waarvoor dient het?

Er zijn veel mensen die geloven dat een tantrische massage hetzelfde is als een erotische massage. Ze hebben het mis. Op het eerste gezicht lijken beide soorten stimulatie misschien op elkaar, maar ze zijn niet hetzelfde. Op de een of andere manier zou het tantrische kunnen worden gedefinieerd als erotisch, maar op een andere manier worden toegepast en op zoek naar andere doelen.

Later zullen we het hebben over de verschillen tussen deze twee soorten stimulatie, maar blijf voorlopig bij het idee dat, heel kort, een tantramassage een erotische massage is die wordt toegepast met tantrische technieken.

Wat bedoelen we ermee? Dat alles wat tijdens de massagebeoefening wordt nagestreefd het uiteindelijke doel van Tantra zelf is, namelijk: de balans en harmonie van energieën naar een hogere bewustzijnsstaat door de seksuele energie die in ons allemaal leeft op een gepaste manier te gebruiken.

Bij het uitvoeren van dit soort stimulatie wordt vooral gewerkt aan de erogene zones. Dit werk tracht de kennis van het lichaam door de gemasseerde persoon en de stimulatie van hun zintuigen te vergroten.

Dat de stimulatie waar we het over hebben leidt tot orgastische extase is gebruikelijk, maar het is niet wat deze praktijk identificeert. Orgasme is niet de prioriteit. De prioriteit is om de gemasseerde persoon in een staat van puur bewustzijn en spirituele volheid te brengen door de juiste stimulatie en kanalisering van hun erotische energie.

En het is dat Tantra, meer dan iets specifieks erotisch, een hele levensfilosofie is. Wat het nastreeft is niet dat moment van seksuele vreugde dat wordt gespecificeerd in een orgasme, maar de ontwikkeling van onze zintuigen en dus onze verrijking en een vorm van wijsheid die ons in staat stelt verlangen en spiritualiteit te harmoniseren.

tantrische massages

Voordelen en voordelen

Het stimuleren van het seksuele verlangen van het paar is een van de grote doelstellingen van dit soort stimulatie en is ook een van de grote voordelen ervan. Maar hij is niet de enige. Met uitgebreide voordelen voor lichaam, geest en ziel heeft tantrische massage onder andere de volgende voordelen:

 • Helpt bij het vinden van fysieke en mentale balans.
 • Het stelt ons in staat om ons bewust te worden van ons eigen lichaam.
 • Het verbetert onze manier van ademen en optimaliseert daarmee de functie van ons ademhalingssysteem.
 • Het vermindert angst en stress en bevordert het feit dat we kunnen genieten van een staat van kalmte en een goede gemoedstoestand.
 • Het bevordert de fysieke en affectieve relatie van het paar.

Sommige van deze voordelen komen ook voor bij de zogenaamde gevoelige of erotische massage , maar dat betekent niet, zoals we hierboven hebben aangegeven, dat ze hetzelfde zijn. In de volgende sectie zullen we de verschillen tussen de een en de ander uitleggen.

gevoelige massage

Verschillen tussen erotische en tantrische massage

Veel mensen verwarren erotische massages met tantrische massages. Hoewel ze veel punten gemeen hebben, zijn ze niet hetzelfde.

De eerste zijn direct gekoppeld aan het concept van plezier. In veel gevallen bereikt dat genot het punt van ejaculatie . Massages met een happy end , met hun verschillende soorten eindes, zouden een veel voorkomende vorm zijn binnen de groep van dit soort praktijken. Er zijn veel mensen die hun toevlucht nemen tot deze praktijk die precies op zoek zijn naar het gelukkige einde .

Deze laatste streven ondertussen andere doelstellingen na. In hen is plezier (en daarbinnen erotisch genot) niet het einde, maar een pad. Op dat? Op weg naar bewustzijnsverruiming.

De bedoeling achter elk van deze praktijken is ook anders. De erotische wil prikkelen. De tantrische , streef naar die bewustzijnsverruiming waar we het eerder over hadden.

Ten slotte moeten we benadrukken dat de houding tussen de masseuse en de gemasseerde ook anders is bij het ene type stimulatie en bij het andere. In het tantrische is er een stroom van liefde en toewijding jegens de ander die in het erotische niet wordt overwogen. Deze tweede is veel meer verbonden met het puur seksuele. Liefde telt hier niet zo veel.

Laten we hieronder kijken hoe een tantra massage wordt uitgevoerd.

tantrische masseur

Tantrische massage: stappen voor hem

Als je naar je header-zoekmachine gaat en tantrische videomassages typt, kun je zien hoe je wordt doorverwezen naar een lange lijst met pornopagina's met afbeeldingen met een hoge erotische inhoud die weinig te maken hebben met wat echt een praktijk van dit soort.

En het is dat de lingam-massage , een tantrische masseuse-oefening, niet bepaald een eenvoudige masturbatie is, zoals wordt overwogen in veel van die streamingvideo's. Evenmin is yoni-massage , die tantrisch zou zijn maar gericht op de vrouwelijke geslachtsdelen.

Als je een tantramassage wilt toepassen, is het eerste dat je moet internaliseren dat de stappen langzaam moeten worden gedaan en te allen tijde toewijding en liefde moeten tonen aan de persoon die het ontvangt. Deze twee concepten moeten niet worden verward met onderwerping. De masseur of de masseuse moet de situatie altijd onder controle houden en de juiste dosering aanhouden.

Rekening houdend met wat er is gezegd, en als je eenmaal de olie of gel hebt gekozen, moet je de volgende stappen volgen:

 1. Masseer zachtjes je borst en schouders en daal langzaam en rustig af naar je buik, voeten en dan naar je benen.
 2. Massage dijen, perineum en schaambeen.
 3. Concentreer je even op de testikels. Terwijl u dat doet, neemt u ze in uw hand en draait u ze voorzichtig met uw vingertoppen. Sleep je nagels voorzichtig over het scrotum.
 4. Begin met het strelen van de schacht van de penis. Om dit te doen, wikkel je je hand eromheen en maak je lange, langzame slagen over de hele lengte, en wissel je af tussen hand en ritme. Varieer terwijl u dit doet ook de sterkte en snelheid van de stimulatie.
 5. Aai het frenulum en de eikel, maar zonder deze stimulatie te verlengen. De sleutel is om de gemasseerde dichter bij een orgasme te brengen, maar zonder hem er naartoe te leiden. Als het dichterbij komt, vertraag dan de stimulatie en concentreer het op gebieden dicht bij de penis, maar deze niet bereiken. Vertel de gemasseerde om diep adem te halen.
 6. Als hij prostaatstimulatie accepteert, doe het dan met je vinger en zijn anus goed ingevet met glijmiddel. Bij tantramassage staat de prostaat bekend als het heilige punt .

Op dit punt moet worden opgemerkt dat een orgasme niet nodig is om aan dit soort tantrische oefeningen te voldoen, maar het is gebruikelijk om het af te maken.

Als je zo'n ervaring wilt beleven, hoef je alleen maar je computer tantrische massage Madrid , of Barcelona, of Sevilla, of Zaragoza, of Malaga, of de Spaanse stad waar je woont in te typen, om te ontdekken hoeveel centra en salons bij u in de buurt om te genieten van een ervaring die elke man minstens één keer in zijn leven zou moeten beleven. In een zeer hoog percentage van de situaties herhaalt degene die het probeert het.

Tantrische Massage Madrid