Seksschommeling: soorten en erotische posities om het te gebruiken

woensdag, 02 maart 2022

Het universum van seksspeeltjes is bijna eindeloos. Als je erover praat, denk je meestal aan vibrators, dildo's, Chinese ballen, anale pluggen... Maar seks is het beste terrein om je fantasie de vrije loop te laten. Heb je nagedacht over de toepassingen die het kan hebben en hoe leuk het kan zijn, seksueel gesproken, een seksschommel ?

Een erotische schommel kan een uitgesproken speels accent in uw seksuele relaties introduceren. Deze, hoewel intenser en plezieriger, kunnen veel leuker zijn.

Kun je je alle seksuele posities voorstellen die een apparaat van dit type je kan laten recreëren? De Kama Sutra kan je ontgroeien als je een liefdeszwaai , een bepaald fitnessniveau en wat oefening hebt.

Maar... wat is een seksschommel? Een apparaat dat bestaat uit een reeks verstelbare harnassen die op verschillende plaatsen kunnen worden vastgehaakt (plafonds, deuren...) en waarmee een van de twee leden van het paar (meestal de vrouw) in de lucht kan blijven hangen terwijl seksuele relaties worden gehouden.

In sommige gevallen hebben dit soort constructies enkelbanden. Wat wordt ermee bereikt? Grotere beenopeningen en gemakkelijkere en diepere penetraties.

Het ontwerp van deze erotische speeltjes zorgt voor een gemakkelijke plaatsing en verwijdering en kan gewichten tot 160 kg dragen.

Hieronder zullen we de verschillende soorten bestaande erotische schommels uitleggen en, wat belangrijker is, hoe ze te gebruiken.

seks schommel

Soorten seksschommeling

In sexshops vind je zeer gevarieerde modellen schommels voor seks . Ze kunnen echter allemaal in twee prototypische modaliteiten worden gegroepeerd:

  • Die aan het plafond hangen.
  • Degenen die hun eigen steun hebben.

Deze gadgets worden meestal in de fabriek gemonteerd, dus hun montage is meestal niet ingewikkeld.

De plafonds hebben een stalen kabel die aan de schommel wordt geschroefd. Dit type apparaat is het meest geschikt voor al die stellen die het intensief gaan gebruiken. Een van de grote voordelen is bovendien dat je 360º kunt draaien. Er zijn modellen van dit type die tot 200 kg aan gewicht kunnen dragen.

Er zijn modellen die op een deur kunnen worden geïnstalleerd. Doorway sex swings zorgen voor meer mobiliteit voor die paren die graag experimenteren met veranderingen in locatie. Deze modellen, goedkoper, hebben een handicap: meestal (en tenzij de gebruiker veel flexibiliteit heeft) zijn er weinig houdingen mogelijk.

Degenen die hun eigen steun hebben, zijn ook resistent, omdat ze zijn gemaakt met stalen buizen. Dit type erotische schommels ondersteunt meestal tot 150 kg.

Een apparaat van dit type kan met veel materialen worden gemaakt, maar de meest voorkomende is om ze te vinden die zijn gemaakt van neopreen of nylon, omdat het zeer aangename materialen zijn om aan te raken.

Schommel om aan het plafond te hangen

Hoe gebruik je een erotische schommel?

Een seksschommel wordt gekenmerkt door ingebouwde openingen om de benen in te brengen en ook om de handen te kunnen gebruiken volgens de gekozen positie.

De mogelijkheden die een stel heeft om van een dergelijk apparaat te genieten zijn legio. De creativiteit van de leden van hetzelfde zal in grote mate het gebruik bepalen dat aan het speelgoed wordt gegeven. In sommige gevallen zullen het de twee zijn die in de lucht zijn. In andere zal slechts één van hen "hangen", terwijl de andere in de huid blijft. Ongeacht de gekozen optie en de ingenomen positie, vereist het gebruik van een seksschommel een minimum aan balans en ook kracht.

Om de plafonds te gebruiken, moet je ze met speciale ringen eraan vasthaken. Daarna is het voldoende om te gaan zitten zoals in een van die klassieke schommels die in speeltuinen te vinden zijn.

Om de deur te gebruiken, moeten de twee uiteinden van de riemen over de deur worden gestoken om deze vervolgens te sluiten en vast te zetten. Aan het uiteinde van deze banden zitten twee soorten gaten waarmee de poten erin kunnen worden gestoken zodat ze in de lucht blijven hangen.

Om de perfecte penetratiehoek te vinden, moet iedereen die in de lucht hangt, zich stevig vasthouden aan de riemen om vanaf daar te genieten.

In het BDSM -gebied is dit een zeer gewaardeerd apparaat. Het is niet verrassend dat er veel mensen zijn die het swing sado noemen. En, natuurlijk, als de onderdanige persoon of slaaf aan het plafond hangt en dus grotendeels geïmmobiliseerd is, zijn er vele spelletjes van dominantie en erotische marteling mogelijk.

Zelfdragende schommel

Seksuele posities voor opgeschorte seks

Zoals we al eerder hebben aangegeven, vereist het gebruik van dit soort speelgoed veel fantasie. Zij is het, samen met haar eigen kenmerken en kenmerken, die het betekenis geeft. Wij geloven daarom dat het uw eigen fantasie (en die van uw partner) moet zijn die ervoor zorgt dat u van zo'n gebruiksvoorwerp kunt genieten.

We gaan u echter verschillende erotische standjes voorstellen, zodat u van hem kunt genieten als hij u betrapt met uw fantasie in slaap. Die posities zijn als volgt:

  • orale seks Zoals je weet, gaat seks veel verder dan penetratie. Of het kan veel gevarieerder. Beffen en fellatio zijn twee zeer plezierige praktijken. Geschorst ervan genieten kan een goede manier zijn om ze een speciaal tintje te geven. In deze gevallen: het passieve deel wordt opgehangen en ondersteunt zijn rug op de breedste basis van de banden. Het actieve deel van zijn kant zal op de grond blijven om stabiliteit te bieden aan de seksuele praktijk. Met wat oefening kun je de 69 oefenen.
  • vliegende pup. Je kent doggy-stijl, toch? Is het bij je opgekomen om het te oefenen op een van deze leuke apparaten. Uw meisje, liggend op haar buik op de riemen, ontvangt u, die opstaat en haar van achteren binnengaat. De schommel van de schommel kan heel, heel erotisch en plezierig zijn.
  • Van aangezicht tot aangezicht zitten. Deze manier van seks hebben kan heel romantisch zijn. Niet tevergeefs, meisje en meisje staan oog in oog, kijken elkaar aan en voelen het contact van hun borsten. Om het te oefenen, gaat de jongen op de schommel zitten en gaat ze erop staan. De sensaties worden met tien vermenigvuldigd door geen steunpunten te hebben.

Er zijn ongetwijfeld nog veel meer mogelijkheden om van deze gadget te genieten. Je kunt bijvoorbeeld een verticale 69 proberen. Of je kunt de kruiwagen doen, met beide leden van het koppel geschorst. Of je kunt de vliegende lepel proberen (hij zit en zij zit op hem maar met haar rug naar hem toe). De houdingen kunnen ongetwijfeld veel zijn. Niet voor niets wordt dit apparaat ook wel een sutra-schommel genoemd.

Durf jij er een te proberen?

seksposities met schommel