Ongebreideld konijn: vibrator van konijn om de clitoris te stimuleren

aandag, 24 januari 2022

Er was een tijd dat het taboe was om over vrouwelijke masturbatie te praten. In feite gaven maar weinig vrouwen toe dat ze masturbeerden. Series als Sex and the City hebben geholpen het taboe te doorbreken. Tegenwoordig erkennen veel vrouwen al dat solo-plezier niet alleen voor mannen is. Met hun vingers en handen of met behulp van een erotisch speeltje weten ook meisjes hoe ze zichzelf seksueel genot kunnen schenken. Velen van hen gebruiken een heel bijzonder en leuk uitziend seksspeeltje : de ongebreidelde konijnen- of konijnenvibrator .

Zoals elk soort seksspeeltje kan de konijnendildo alleen of gedeeld worden met een partner. Gedeelde games zijn immers altijd beter dan sologames.

In dit artikel gaan we uitleggen wat een ongebreideld konijn is en hoe je het kunt gebruiken.

konijn seksspeeltje

Wat is een ongebreideld konijn?

Dit erotische speeltje heet dat, konijnenvibrator , vanwege zijn eigenaardige vorm. Aan het uiteinde heeft het twee konijnenoren die een belangrijke functie vervullen: het stimuleren van de clitoris .

Studies over vrouwelijke seksualiteit tonen aan dat dit soort stimulatie essentieel is in het proces van vrouwelijke opwinding en genot. Het is niet verrassend dat vrouwen de meeste van hun orgasmen ervaren door stimulatie van de clitoris. Dit orgaan vervult bovendien geen enkele reproductieve functie. Het bestaat, uitsluitend en exclusief, om plezier te bieden. Wanneer het wordt gestimuleerd, vult het zich met bloed en zwelt het op als een kleine penis. Terwijl de vrouw naar haar orgastische reactie beweegt, wordt dit orgaan strakker.

Het eerste apparaat van dit type werd geboren in Japan, een land waar dit dier als een geluksbrenger wordt beschouwd. Zonder twijfel zat de gadget er vol mee. In 1998 werd het al over de hele wereld verkocht. Zijn succes was onmiddellijk. Het is niet verrassend dat de voordelen talrijk zijn. De meest geavanceerde modellen konijnenvibrators kunnen tot drie zones tegelijk stimuleren:

  • Simuleer penetratie.
  • Het bereikt en stimuleert de G-spot door zachte bewegingen.
  • Stimuleert en masseert de clitoris.

Deze drievoudige combinatie van stimulaties zorgt ervoor dat vrouwen die een ongebreidelde vibrator gebruiken, zeer intense en krachtige orgasmes bereiken.

vrouwelijke vibrator

Welke konijnenvibrator kiezen?

Er is een grote verscheidenheid aan vibrators voor konijnen op de markt. Korter, langer, dikker, dunner, met de meest gebogen vorm, meest rechte, van alle denkbare kleuren... Welke te kiezen?

Als u uzelf goed kent of de smaak van uw partner goed kent, weet u welke het beste bij u past. Ons advies is in ieder geval om het altijd te proberen. Door te experimenteren leer je jezelf beter kennen en verrijk je in ieder geval je seksuele leven.

Wat betreft het materiaal waarvan het is gemaakt, raden we altijd aan om speelgoed voor volwassenen te kiezen dat is gemaakt van hypoallergene materialen. De siliconen zijn bijvoorbeeld erg zacht en laten zeer aangename penetraties toe. Het onderhoud ervan is ook heel eenvoudig.

Als u kiest voor een siliconen konijn, volstaat het dat u na gebruik de batterijen verwijdert en met warm water en neutrale zeep wast. Natuurlijk: je moet het goed laten drogen voordat je het in de hoes of koffer op een koele plaats opbergt.

konijn vibrator

Hoe gebruik je een konijnenvibrator?

Het eerste dat u moet doen als u een speeltje van dit type gaat gebruiken, is een glijmiddel op waterbasis bij de hand te hebben. Elke stimulator vervult zijn functies beter en is aangenamer als zijn streling wordt gesmeerd.

Het is belangrijk dat het product dat je kiest om het konijn te smeren geen siliconen is. Waarom? Omdat dit soort smeermiddel uiteindelijk items die met siliconen zijn gemaakt, beschadigt. De op water gebaseerde is ook gemakkelijker schoon te maken.

Als je het eenmaal op de juiste manier hebt gesmeerd, kun je het in je vagina inbrengen op zoek naar een manier waarop de oren hun functie kunnen vervullen door de clitoris op de juiste manier te stimuleren.

Als je wilt, kun je het ook gebruiken terwijl je seks hebt met je partner. Dit gadget kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een missionaris te verrijken. Hoe? Ga op je rug liggen en laat de oren van de konijnvormige vibrator tegen de basis van je clitoris rusten terwijl je man je penetreert. Door dit speeltje op deze manier te plaatsen, zal de man de trillingen ook opmerken en zullen jullie beiden een opmerkelijk plezier ervaren.

Ten slotte kunnen we niet nalaten te vermelden wanneer we het hebben over het gebruik van dit speelgoed dat er mannen zijn die het ongebreidelde konijn hebben gebruikt om zichzelf te stimuleren. Hoe? We geven je twee ideeën:

  • De oren gebruiken om de punt van de penis en de testikels te stimuleren.
  • De oren scheiden, ze aan weerszijden van de schacht van de penis plaatsen en ervoor zorgen dat de trillingen geconcentreerd op en neer langs de schacht van de penis lopen.

Zoals je kunt zien, moet seks en het gebruik van seksspeeltjes gewoon fantasierijk zijn.

clitorale stimulatie