Luxe auto's en vrouwen: een combinatie vol erotiek

aandag, 08 november 2021

Auto's hebben hun eigen erotiek. En zo niet, laat ze het dan aan Bond, James Bond, agent 007 in dienst van Hare Majesteit de Koningin van Engeland vertellen. Bond is een verstokte flirt. Het is in alle films en je zet het gezicht dat je erop zet. Of het nu gaat om Sean Conery's of Pierce Brosnan's, Timothy Dalton's, Roger Moore's of Daniel Craig's meest actuele, alle James Bond die door de geschiedenis heen is geweest en zal zijn, wordt altijd omringd door schoonheden van het formaat van Eva Green, Kim Basinger, Olga Kurylenko, Ursula Andress of Halle Berry, om maar een paar Bond-girls te noemen die ons van het scherm hebben verblind. Onmogelijk om het oranje zwempak van Berry of haar statige lichaam dat uit het water komt te vergeten.

Het karakter van Bond is ongetwijfeld van nature aantrekkelijk. Zijn charmes zijn talrijk. Hij is elegant, raadselachtig, sluw ... en, laten we niet vergeten, hij rijdt altijd in een luxe auto , een van die auto's die mannen en vooral vrouwen niet onverschillig kunnen laten. De Bentley, Aston Martin, BMW of Ford die het nieuwe personage gecreëerd door de schrijver Ian Fleming in de verschillende films die tot nu toe zijn gemaakt rijdt, hebben zojuist het verleidelijke imago van Bond gecompleteerd. Het zien van 007 naast een auto en een woedende mooie vrouw is een van de iconische beelden van het personage. Een klassieker.

Dit beeld lijkt te zijn gebaseerd op iets dat sommige onderzoeken hebben gecontrasteerd en bevestigd: het is gemakkelijker om verbinding te maken met sommige auto's dan met andere. Luxe auto's trekken vrouwen aan. Kom op: die high-end auto's maken ze gek. Een vrouw zal haar blik altijd richten op een man die bijvoorbeeld in een Lamborghini Gallardo Spyder rijdt, dan op iemand die ze lijkt op te pikken achter het stuur van een Ford Fiesta of een Citröen Xsara.

Luxe auto's

Luxe auto's en sexy vrouwen in de reclame

Als er een vakgebied is dat probeert te weten wat de meest gewaardeerde en stimulerende factoren in een samenleving zijn, dan is dat veld dat van de reclame. Reclame heeft de neiging om op zeer algemene gevoelens te vertrouwen om zijn producten te ontwikkelen. Succesvolle advertenties zijn grotendeels succesvol omdat ze gebaseerd zijn op een sociale realiteit. Door naar advertenties te kijken, kunnen we beter begrijpen hoe een samenleving is en hoe deze denkt. Daarom weten we ook dat luxe auto's en sexy en mooie vrouwen altijd hand in hand gaan.

Kijkend naar de advertenties voor auto's , en vooral sportwagens, blijkt in hoeverre we de combinatie luxe auto / vrouw hebben geïnternaliseerd. Bovendien, het zien van de luxe auto plekjes laat zien dat dit binomiale we hebben het hier over heeft niet zozeer met vrouwen in het algemeen doen wat met sexy en / of aantrekkelijke meisjes in het bijzonder. Het beeld van een auto (vooral een high-end exemplaar) wordt herhaaldelijk geassocieerd met het beeld van een aantrekkelijke vrouw.

Actrices, juffrouwen en modellen van contrasterende schoonheid hebben hun glamour verleend aan dit soort advertenties. Onder de eersten zouden we Mary Pickford in het decennium van de tiende van de twintigste eeuw kunnen noemen en ook en later Jane Mansfield, Marilyn Monroe, Brigitte Bardot of Gina Lollobrigida.

Van hun kant, onder de modellen die schitterden op plekken voor automerken, kunnen we geweldige figuren noemen op de catwalk van de jaren 80 en 90, zoals Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer of Grace Jones of, meer recentelijk, beroemdheden met uiteenlopende beroepen zoals Catherine Z Jones, Kilye Minogue, Kate Upton, Shakira, Adriana Lima, Carla Bruni of, exclusief voor het internet en voor het BMW- bedrijf, Madonna.

Sportwagens

De beste auto's om te veroveren

Gezien wat er is gezien, wie wil flirten en het schot veilig stellen bij thuiskomst of in het hotel van dienst met een schoonheid onder zijn arm die het doet met een luxe auto. Als we in het netwerk duiken, zullen we zien dat er veel aanbevelingen zijn die we kunnen vinden over welke luxe automerken we moeten rijden om het gezelschap van een mooie vrouw te verzekeren. En als we niet al te veel budget hebben, kunnen we een auto uit Duitsland importeren die veel goedkoper is.

Onder de onfeilbare auto's om op een van die vrouwen te jagen die je de adem benemen door er alleen maar naar te kijken, vinden we op de eerste plaats die van het merk Lamborghini. Italianen weten wat verleiding is en hebben de reputatie verleidelijk te zijn. De Ford Mustang is ook een van de veilige weddenschappen om de gunsten van een mooi meisje te winnen.

Naast Lamborghini en Mustang helpen ook de merken Porsche (met zijn mythische 911), Jaguar (met cabriolet), Bentley, Mercedes, BMW, Audi en Aston Martin op een onschatbare manier om het gezelschap te krijgen van een van die sexy meiden. waardoor de koudste man zijn kou verliest en aan de kook komt.

Auto's geïmporteerd uit Duitsland

Auto's en seks

Verder is de auto (en dat mogen we nooit vergeten) een van de meest terugkerende plekken om een vluggertje te maken. Het stof in de auto heeft iets gepassioneerds. Je zou kunnen zeggen dat het stof in de auto verwijst naar de tijd van de jeugd, naar die jaren waarin passie aan de oppervlakte is en waarin we in een voortdurende staat van koorts leven, geil en geil verloren en verloren.

Maar het stof in de auto suggereert ook een overloop van verlangen die, puur dringend, voorkomt dat je zelfs maar een beetje tijd besteedt aan het zoeken naar een comfortabelere plek om het te doen, of het nu je huis is, of de mijne, of een kamer voor uren in een liefdeshotel van de vele die in de grote steden of in hun omgeving te vinden zijn.

De auto wordt zo een uitstekend en goedkoop liefdesnestje . Hoewel, aangezien ze stoom afblazen door in de auto te neuken , het natuurlijk beter is om het in een Bentley , in een BMW, in een Mercedes Benz of in een Audi te doen dan in een Simca 1000. Studies tonen aan dat het meisje met wie we het in de een of in de ander doen, zullen niet precies hetzelfde zijn.

Auto's en seks