InfoBDSM: de beste BDSM-website

donderdag, 04 november 2021

Dag na dag neemt het aantal mensen dat geïnteresseerd is in BDSM toe . Bondage , dominantie of onderwerping en sadomaso (samenvloeiing van sado en masochisme) trekken steeds meer mensen aan. Sommigen zeggen dat deze toegenomen belangstelling voor bedemeseras-praktijken te wijten is aan de hausse die wordt veroorzaakt door het fenomeen dat voortkomt uit de romans en films die draaien om het personage van Christian Gray . Ofwel daarom, ofwel vanwege het geleidelijk loslaten van taboes, de waarheid is dat er veel mensen zijn die geïnteresseerd zijn in BDSM, die nieuwsgierig zijn naar de praktijken en die een universum willen betreden dat even onbekend als vol stereotypen is.

Het verstrekken van informatie aan al die mensen is het hoofddoel van InfoBDSM , een van de meest complete gidsen over de wereld van BDSM die op internet te vinden zijn. Als je naar deze BDSM-website kijkt, kijk je naar een ruimte waar je informatie vindt over hoe je de meest uiteenlopende BDSM-praktijken kunt uitvoeren en hoe je er ten volle van kunt genieten.

Deze BDSM-informatiewebsite omvat alle "niet-vanille"-seks, van Bondage of Shibari tot Domination , onderwerping , Femdom of sadomasochisme.

Degenen die willen leren hoe ze CBT, figgen, mes te spelen, spelletjes met wax, praktijken met naalden of bloed of medische games met sondes, specula, enz. Te oefenen, vindt u op deze site over BDSM de nodige informatie aan de slag in alle van hen op een veilige manier en waarbij maximaal plezier is gegarandeerd. Ook degenen die geïnteresseerd zijn in Fetishism of hebben een fetish leert manieren om het meeste uit te halen.

InfoBDSM is een website die didactisch, eenvoudig en tegelijkertijd gedocumenteerd probeert te zijn. Met jouw gids kan iedereen met een verlangen om te experimenteren en met een open geest en vrij van complexen en taboes over de nodige informatie beschikken om een stap voorwaarts te zetten en hun seksualiteit te verrijken. Het is niet verrassend dat de catalogus met BDSM-spellen en -praktijken waarover op deze website wordt gesproken, enorm is. Van de lichtste fetisjistische oefening tot het meest 'harde' sadomaso-spel, alles heeft een plaats in InfoBDSM.

Dominatrix

Deze pagina, met zijn gedocumenteerde en uitgebreide inhoud, met zijn lange lijst met berichten, laat zien in hoeverre de manieren van leven met seksualiteit kunnen worden gevarieerd. Er zijn mensen die ervan dromen een Dominatrix te zijn , een strenge en onverzoenlijke Dominatrix. Er zijn mensen die daarentegen genieten van het ervaren van de vernederingen en straffen van onderwerping en slavernij. Er zijn mensen die hun verlangen voelen getriggerd door een bepaalde fetisj en mannen en vrouwen die orgasmes van de hoogste intensiteit ervaren bij het ervaren van pijn.

InfoBDSM duikt in dit hele universum op basis van twee principes. De eerste heeft te maken met respect. Het web benadrukt te allen tijde dat elke manier om seksualiteit te begrijpen respectabel is, zolang degenen die deelnemen aan een dergelijke seksuele daad dit uit eigen vrije wil doen en de grenzen van de ander respecteren. De tweede heeft rechtstreeks betrekking op veiligheid en consensus. Zoals vereist door BDSM, moeten alle praktijken die worden voorgesteld in de artikelen die op deze website zijn gepubliceerd, veilig en natuurlijk op een consensuele manier worden uitgevoerd.

Alle informatie die door deze website wordt verstrekt met betrekking tot praktijken en manieren van leven BDSM is gegroepeerd in de volgende secties van haar blog:

  • Bdsm
  • Bondage
  • Fetisjisme
  • Overheersing
  • Sado-masochisme

Laten we hieronder eens kijken wat er in elk van deze secties te vinden is.

BDSM-info

Bdsm

De initialen BDSM zijn geboren uit de initialen Bondage/Discipline, Domination/submission en Sado Masochism. Ze dienen om een groep van vaak erotische praktijken of een reeks rollenspellen te noemen die een houding van slavernij, discipline, dominantie en onderwerping omvatten.

Het scala aan praktijken dat in deze sectie wordt besproken, is zeer breed. Sommige kunnen zelfs worden gedaan door mensen die zichzelf niet beschouwen als lid van de zogenaamde BDSM-gemeenschap.

In deze sectie kan de internetgebruiker algemene artikelen vinden over verschillende aspecten van BDSM, van teksten die praten over de verschillende straffen en boetes tot berichten die praten over de instrumenten die gebruikt kunnen worden in de verschillende praktijken van Bedemeseras zoals tepelklemmen, gags, meerstaartige zweep, zweeppeddels ...

Bdsm

Bondage

De gebruiker van deze website vindt in deze sectie artikelen die uitleggen hoe Bondage knopen gemaakt kunnen worden . De instructies in deze artikelen zijn bedoeld om liefhebbers van erotische bondage te helpen hun eigen bondage te leren maken. Hiervoor nodigt het web in sommige van zijn berichten uit om kennis te maken met het werk van de meest representatieve fotografen en kunstenaars van het Bondage-universum.

Kijken naar het werk van deze kunstenaars en het ontdekken van hun manier om Bondage en Shibari te bedenken, kan een goede manier zijn om een idee te krijgen voor je eigen praktijken.

De InfoBDSM-gebruiker kan in deze sectie ook artikelen vinden die gaan over een essentieel element om Bondage te oefenen: de touwen. Weten hoe je ze moet afwerken, weten wat hun ideale lengte is, leren hoe je ze moet verven, de nodige kennis verwerven om snaren van een bepaald materiaal te kiezen, internaliseren hoe ze te verzorgen, op te slaan en te bewaren ... dit alles kan geleerd dankzij de artikelen die op deze pagina over BDSM in deze sectie zijn gepubliceerd.

Bondage

Fetisjisme

Weinig dingen zijn zo nuttig om te ontdekken in hoeverre de wereld van seksualiteit complex en gevarieerd is als het bekijken van dit gedeelte van de InfoBDSM-website. De isms zijn eindeloos in deze sectie: anaclitisme, restifisme, pygmalionisme, candaulisme ...

Ze verwijzen allemaal naar specifieke fetisjen. Bekend maken waaruit deze fetisjen bestaan en hoe ze ingrijpen in of invloed hebben op de seksualiteit van mensen, is een van de fundamentele doelstellingen van de artikelen in deze sectie.

Een van de belangrijkste kenmerken van de artikelen in deze sectie is dat ze de verschillende fetisjismen dedramatiseren en ze een speels en leuk karakter geven.

Fetisjisme

Overheersing

Dominantie en onderwerping gaan altijd hand in hand en dat is iets dat heel duidelijk wordt in de artikelen die in dit gedeelte van deze website zijn gegroepeerd over BDSM. Hierin kan de gebruiker van de site informatie vinden over hoe de verschillende dominantie/submissiepraktijken kunnen worden verwoord en er worden ideeën gegeven om verschillende soorten spellen of praktijken te oefenen.

De berichten in deze sectie analyseren de rol van Meesteressen en Begeleiders, van een Dominatrix en haar onderdanige, van een Meester en haar slaaf. De FemDom of Vrouwelijke Overheersing krijgt een speciale relevantie in veel van de artikelen in deze sectie waarin bijvoorbeeld wordt gerapporteerd over praktijken of technieken die gericht zijn op het ontkennen van een orgasme, het afdwingen van masturbatie of, bijvoorbeeld, het gebruik van mannelijke kuisheidskooien.

Ook relevant in deze sectie zijn de berichten waarin ideeën worden gegeven om D/s-spellen te oefenen waarin de vrouw, als dominant onderdeel van de relatie, de rol op zich neemt van Godin, Amazon, Gouvernante, Nanny ...

Overheersing

Sado-masochisme

Dit is zonder twijfel het moeilijkste gedeelte op internet. In de praktijken die in de artikelen in deze sectie worden besproken, krijgt het begrip pijn een speciale relevantie. Genoemde pijn wordt door liefhebbers van deze praktijken ervaren als een toegangspoort tot plezier. Dat is de basis waarop het sadomasum wordt ondersteund en daar gaat het over in de post-it van deze sectie.

Ze praten over het spelen met naalden, hoe een brandende sigaret kan worden gebruikt in een S/M-praktijk, het gebruik van de anaalhaak of urinekatheter, hoe te oefenen met het spelen met messen of infusie in het scrotum. , de kunst van het opkloppen van de verschillende delen van het lichaam (billen, tieten ...), het spel met vuur, de violette toverstok, het urethrale spel ...

Sado Masochisme

Sado en Dominas in Barcelona en Madrid?

Ten slotte moet worden opgemerkt dat InfoBDSM, naast het verstrekken van informatie over het BDSM-universum en zijn praktijken in de bovengenoemde secties van zijn blog, zijn gebruikers ook twee secties biedt zodat ze een Dominatrix of een plaats kunnen vinden om van BDSM te genieten in Madrid of Barcelona.

De BDSM-clubs in Madrid en Barcelona die door deze website worden benadrukt, behoren tot de belangrijkste van de twee grote Spaanse hoofdsteden. De site belooft binnenkort zijn gidsen over Sado uit te breiden naar andere Spaanse steden zoals Valencia, Sevilla, Malaga, Bilbao, Palma de Mallorca, Zaragoza ...

Iedereen die op zoek is naar een Dominatrix om mee aan de slag te gaan in het FemDom-universum kan dat doen door gebruik te maken van de informatie die InfoBDSM hiervoor ter beschikking stelt. Veel van de vrouwen die de rol van Meesteres aannemen, zijn escorts uit Madrid of Barcelona. InfoBDSM opent de deur naar de mogelijkheid om contact met hen op te nemen.

Dominanten in Barcelona en Madrid