Club BDSM DomRoom: kerker te huur in Valencia en Bilbao

donderdag, 08 juli 2021

We hebben allemaal duistere verlangens. Iedereen. Zonder uitzondering. In de DomRoom Club weten ze dit en daarom hebben ze besloten om medeplichtig te worden aan onze fantasieën. Hoe? Het aanbieden van een lange lijst van exclusieve diensten aan alle BDSM- liefhebbers.

De belangrijkste van al deze diensten zijn twee centra met huurkerkers , één in Bilbao en de andere in Valencia.

De kerkers van deze BDSM Club vallen vooral op door twee kwaliteiten. Een daarvan is verfijning. De andere, elegantie. Door beide kwaliteiten te combineren, is het Club DomRoom-team erin geslaagd om verschillende perfect geconditioneerde omgevingen te creëren om te genieten van die mix van plezier en pijn waarop BDSM-praktijken zijn gebaseerd.

Liefhebbers van kinky seks , of ze nu net zijn begonnen en nieuw zijn of al een bewezen ervaring hebben, zullen in de BDSM-kamers van deze firma allerlei accessoires en erotisch speelgoed vinden die hen zullen helpen meer en beter van de ervaring te genieten. laat je natste en meest kinky fantasieën uitkomen.

Naast deze kerkers en hun volledig uitgeruste kamers, biedt Club DomRoom zijn klanten een reeks exclusieve diensten, waaronder de oriëntatie voor beginners, workshops en cursussen met betrekking tot de seksuele praktijken die typerend zijn voor het bedesemero-universum, de organisatie van alles feesten en evenementen, evenals privésessies om te genieten van Domination of, waar van toepassing, onderwerping.

De activiteiten van deze club zijn gericht op alle soorten profielen. Er zijn geplande activiteiten voor alleenstaanden en activiteiten voor stellen. Er zijn ze voor beginners en er zijn er ook voor experts. Deelname hieraan gebeurt anoniem en in kleine groepen, wat het behoud van de privacy vergemakkelijkt, iets wat essentieel is in dit soort clubs.

BDSM-evenementen

BDSM-evenementen en georganiseerde reizen

Een van de meest exclusieve diensten van deze BDSM-club is het organiseren van gepersonaliseerde reizen en speciale evenementen.

Wie de Europese liberale omgeving wil betreden met alle garanties van veiligheid, discretie en privacy, kan dat doen door een beroep te doen op de diensten van deze exclusieve club. Hij biedt zijn klanten de beste hosts in uiteenlopende landen als Frankrijk, Nederland, België, Engeland, Zwitserland, Italië, Duitsland, Griekenland of Malta. Logischerwijs kun je ook een perfecte BDSM-host vinden in Spanje.

De personalisatie van deze reizen is absoluut. Het profiel van de klant doet er niet toe. Club DomRoom organiseert alles zodat de reis en de activiteiten die erin zijn inbegrepen absoluut bevredigend zijn voor de klant, of hij nu een beginner is die begint te leren over het bedesemero-universum, of hij is iemand met ervaring en op zoek naar extreme praktijken.

De klant die een van deze gepersonaliseerde BDSM-reizen huurt, kan kiezen uit het type bedrijf naar het hotel, waarbij hij een breed scala aan activiteiten doormaakt: basislessen, intensieve cursussen, extreme feesten, kerkeropstelling, bezoeken aan swingerclubs , tot nachtclubs. meisjes, naar homodisco's ... Bij volmacht kan de klant beslissen of ze een vertaler, burgemeester, chauffeur, bodyguard of personal shopper willen hebben voor hun exclusieve reis. De exclusiviteit van deze reizen is zonder twijfel gegarandeerd.

BDSM Valencia

BDSM-kerkers in Valencia

Wie in Valencia woont of op doorreis is en een unieke en onvergetelijke ervaring wil beleven in een kerker die is uitgerust met alles wat een BDSM-liefhebber maar kan wensen, kan contact opnemen met Club DomRoom en een van de drie kamers huren die de firma in de BDSM-kerker van Valencia .

De BDSM-kamers in Valencia van dit exclusieve servicebedrijf zijn uitgerust met een douche, zeep, glijmiddel voor eenmalig gebruik, condooms, ontsmettingsmiddelen, enz. en ze hebben alle comfort (tv met dvd, minibar ...) evenals alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen (de paniekknop zou een voorbeeld zijn) zodat iedereen die op bezoek komt met de bedoeling plezier te hebben en te genieten van hun seksualiteit zich alleen maar zorgen hoeft te maken en exclusief om je fantasie te uiten en er met volle teugen van te genieten.

De kamers van de Valenciaanse kerker heten Sala Bondage, Sala Kinky en Sala Clínica. Elk van hen onderscheidt zich door een bepaalde instelling die verschilt van die van de andere twee.

Zo heeft de Bondagekamer een houten pergola, een dragende balk met ophangpunten, een strafrek, een verticale kooi en verstelbare spiegels, onder andere eindeloze accessoires en BDSM erotische speeltjes .

De Kinky-kamer van zijn kant heeft een Sint-Andreaskruis , een schommel, twee strafdozen en een groot assortiment dildo's in verschillende vormen en maten, evenals een breed scala aan speelgoed voor volwassenen, speciaal ontworpen om marteling te beoefenen. allerlei gynaecologische spelletjes.

Ten slotte moet worden opgemerkt dat de klinische kamer, zoals de naam al aangeeft, is uitgerust en ingericht voor het beoefenen van klinische spellen. Iedereen die allerlei vieze spelletjes wil spelen zou zo'n kerker moeten huren. De roestvrijstalen bank, het gereedschap om de anale douche te oefenen en het zwembad voor vloeistoffen, voedsel en vloeistoffen maken deze kamer de ideale plek om dit soort spellen te oefenen.

Naast de mogelijkheid om een van deze drie kamers te huren, biedt deze exclusieve BDSM-club haar klanten de mogelijkheid om te genieten van eindeloze activiteiten, van deelname aan bukake- of gangbangsessies met een pornoster tot het genieten van een swingerfeestje of training. sessie.

Deze activiteiten zijn gericht op alle soorten profielen. Hetzelfde kan er alleen aan deelnemen als koppels.

BDSM Bilbao

BDSM-kerkers in Bilbao

De Bilbao- kerker van Club DomRoom heeft drie kamers: de Sissyland Room, de Royal Room en de Black Room. Net als in het geval van Valencia, is elk van deze ruimtes uitgerust om te genieten van allerlei soorten fetisjen en spelletjes. Klanten die bij hen komen, vinden handschoenen, condooms en glijmiddelen voor éénmalig gebruik tot hun beschikking, naast andere accessoires en voorzieningen.

Liefhebbers van feminisering vinden hun paradijs in de Sissyland Room. Uitgerust met allerlei pruiken, make-up, maskers, schoenen, enz., is deze ruimte speciaal ontworpen voor travestieten . Afgezien van alle accessoires die al zijn aangegeven, zullen degenen die deze kamer in de Bilbao-kerker van dit bedrijf, gespecialiseerd in kinky vrije tijd, bezoeken zwepen, dildo's, halsbanden, boeien en andere seksspeeltjes voor BDSM vinden .

De 180 cm hoge barokke troon dient om zijn naam te geven aan de Royal Room, een ruimte waarin de klant die hem bezoekt een houten kooi, een strafdoos en verschillende accessoires en accessoires kan vinden om geseling en spank te oefenen.

Zoals de naam al doet vermoeden, is zwart de dominante kleur in de Black Room. De horizontale kooi met martelbanken, de verstelbare LED-verlichting , de zwarte muren, het strafrek, het metalen kruis en de lange lijst met accessoires voor het oefenen van fixatie, geseling of inbrengen maken deze kamer tot een zeer speciale hoek voor liefhebbers van dit type van seksuele praktijk.

Zoals het geval was met de Valenciaanse kerker, organiseert deze in Bilbao ook allerlei activiteiten, worden cursussen en workshops gegeven en kunnen de diensten van enkele van de meest ervaren en prestigieuze Meesters en Meesteressen van het land worden ingehuurd.

Ten slotte moet worden opgemerkt dat Club DomRoom een grote hygiëne- en toiletruimte heeft in zijn twee kerkers. De gemeenschappelijke doucheruimte is ook uitgerust met ringen om boeien en boeien te oefenen. Hierin vind je ook accessoires voor de anale douche. De club stelt je ook in staat om deze ruimte te gebruiken om watermarteling, hondentraining en spelletjes met vloeistoffen te oefenen.

Als je een echt exclusieve en verfijnde BDSM-ervaring wilt beleven, dan is Club DomRoom de plek die je zoekt.

Club Donroom