Pasion.com

woensdag, 17 februari 2021

Je kunt niet praten over datingplatforms en contacten in Spanje zonder Pasion.com te noemen. Tegenwoordig heeft deze website meer dan 50 miljoen leden en publiceert naar schatting meer dan 16.000 dagelijkse publicaties.

Dit online platform is ontstaan als een sectie die deel uitmaakte van de website Milanuncios.com. Vóór de verkoop van dit platform aan de investeringsgroep Schibsted Spanje in 2014, besloot de maker ervan zijn contactgedeelte te behouden. Deze oorsprong verklaart de grote stilistische gelijkenis tussen Milanuncios en Pasion.

De Pasion.com-categorieën

Momenteel is de maker van deze contactpagina erin geslaagd om van Pasion.com een heel speciale pagina te maken die bovenal zeer gewaardeerd wordt door zijn gebruikers. Daarin kan het woord afspraak veel nuances hebben. In feite wil het web zichzelf presenteren als een platform dat rijk is aan categorieën en waarin de advertenties niet noodzakelijk gerelateerd hoeven te zijn aan wat wij begrijpen als seksuele ontmoetingen.

Zo kun je op deze Spaanse datingsite advertenties vinden van mensen die op zoek zijn naar een stabiele partner, toevallige ontmoetingen of relaties of, eenvoudig en eenvoudig, een vriend of een partner die op reis gaat.

Wie dit contactportaal in Spanje bezoekt, vindt de volgende advertentiecategorieën:

 • Mannelijke contacten
 • Contacten Vrouwen
 • Gay Contacten
 • Lesbische dating
 • Transseksuelen en travestieten
 • Liberale stellen
 • Kamers
 • Erotische lijnen
 • Erotische webcam
 • Erotische massages
 • Erotische artikelen
 • Vriendschap
 • Reisgenoten
 • Huwelijksagentschappen
 • Verloren mensen
 • Anderen

Neem contact op met websites

Dit brede scala aan advertentiemogelijkheden en deze brede lijst met categorieën is een van de redenen die het succes van Pasion.com verklaren. De website legt ook specifieke regels op voor elke categorie. Seksadvertenties kunnen dus a priori niet worden gepubliceerd in de categorieën Vriendschap, Reisgenoten en Vermiste Personen. Van haar kant is de categorie van echtelijke agentschappen uitsluitend en exclusief gereserveerd voor advertenties die door dit type agentschappen worden gepubliceerd en niet voor individuen.

Aan de reden voor het succes van het web, afgeleid van het brede scala aan advertentiemogelijkheden die het zijn gebruikers biedt, kunnen we er nog wat toevoegen. Bijvoorbeeld: het platform is voor hen een garantie. De gebruikers benaderen het in de wetenschap dat ze naar alle waarschijnlijkheid het soort afspraak zullen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Wanneer de datum seksueel van aard is, wordt de kans om de gewenste datum te vinden zekerheid. Ofwel door uw eigen advertentie te publiceren, of door te reageren op advertenties die al door zowel mannen als vrouwen zijn gepubliceerd, zijn seksuele ontmoetingen gegarandeerd op dit Spaanse datingplatform.

Hoe plaats ik advertenties op Pasion.com?

De eerste publicatie van aankondigingen op deze website is gratis. Om een advertentie te plaatsen, moet u een startformulier invullen. In dit formulier is het erg belangrijk om bepaalde gegevens te markeren. Een van de belangrijkste is die van de stad of provincie. Dit maakt het voor het web gemakkelijker om subcategorieën te maken en maakt het zoeken efficiënter.

Na het invoeren van deze gegevens opent het web andere vensters. In dit venster configureert u onder meer de advertentietekst, het geslacht en de leeftijd van de adverteerder. Daarna kan de registratie worden gedaan. Hiervoor moet u een echte e-mail gebruiken.

Idealiter voegt u bij het maken van een advertentie voor Pasion.com een foto eraan toe. Een foto in een advertentie is altijd een garantie voor meer bezoeken en daarmee een vergroting van de mogelijkheid om de gewenste afspraak te halen.

Nadat het e-mailaccount van de adverteerder is geverifieerd door het portaalteam, wordt de advertentie gepubliceerd.

Hoer websites

De optie voor automatisch verlengen

Deze contactpagina in Spanje biedt haar adverteerders de mogelijkheid om een zogenaamde zelfverlengingsdienst in te huren. Waar gaat deze dienst over? Om de advertentie automatisch te verlengen zo vaak als de adverteerder wil. Als u de advertentie verlengt, komt deze weer bovenaan de lijst met advertenties in zijn categorie te staan. Dit vergroot natuurlijk de zichtbaarheid van de advertentie en vergroot de kans dat er een contact wordt gegenereerd.

Om deze service af te sluiten, moet u credits kopen via internet. Hoe hoger de frequentie van automatische verlenging die de portaaladverteerder kiest, hoe meer tegoeden er nodig zijn. De kosten van elk tegoed bedragen 0,20 euro en de adverteerder kan er bijvoorbeeld voor kiezen dat de advertentie elke 2, 3, 6, 12 of 24 uur automatisch wordt verlengd, waarbij er altijd rekening mee moet worden gehouden dat er tussen 12 uur 's nachts geen automatische verlenging plaatsvindt. en 9 uur 's ochtends.

Neem contact op met advertenties

Sleutels tot het succes van Pasion.com

Eerder hebben we gewezen op enkele van de sleutels tot het succes van dit datingportaal in Spanje . We hebben het brede scala aan categorieën besproken en hoe leads worden gegarandeerd. We gaan nu nog wat meer aanwijzen.

Een daarvan, heel belangrijk, is gebaseerd op het feit dat het platform een onbeperkte uitwisseling van berichten via het platform mogelijk maakt, iets dat niet gebeurt bij andere datingsites.

Het goede ontwerp van de zoekfunctie zou ook een van de sleutels zijn tot het succes van Pasion. Door de zoekcriteria te kunnen filteren (bijvoorbeeld: op leeftijd, op etniciteit, op seksuele identiteit ...) wordt het verkleind en wordt wat er gezocht wordt sneller gevonden.

Het portaalteam benadrukt ook het belang van het behoud van anonimiteit en respect voor de privacy van zijn adverteerders. Deze kunnen er bijvoorbeeld, naast de mogelijkheid om hun advertentie te corrigeren wanneer ze maar willen, er ook voor kiezen om hun foto's te verbergen om ze alleen te delen met bepaalde leden van hun keuze.

De minpunten van Pasion.com

Een van de negatieve punten die een andere gebruiker en webanalysator in dit contactportaal heeft gevonden, is dat de controle over de gepubliceerde aankondigingen niet zo strikt is als zou moeten, zeker niet in de categorieën die met seksuele contacten te maken hebben. In veel gevallen geeft dezelfde adverteerder meerdere vergelijkbare advertenties in dezelfde categorie weer. In andere zijn bovendien valse foto's in overvloed naast advertenties van undercoveragentschappen (je denkt dat je naar een intiem appartement van een meisje gaat en dan is het een huis met veel meisjes en geen privacy. Dit maakt ongetwijfeld de web verliest kwaliteit ten opzichte van andere portals in de sector waar foto's en profielen strenger worden geverifieerd.

Bovendien zijn er de laatste tijd veel advertenties van oplichters die internetgebruikers afpersen door hen te chanteren om met hun vrouw te praten of andere soortgelijke dingen. Dit was een van de redenen waarom het portaal een paar weken geleden werd onderworpen aan een ddos-aanval waarvoor het web een paar dagen niet toegankelijk was. Er is zelfs een platform voor de getroffenen, want er zijn honderden mensen die aangifte hebben gedaan van afpersing.

Oplichting op Pasion.com